Tovább is van!  Mondjam még?
2020. május 12. írta: Dzsingisz/phd

Tovább is van! Mondjam még?

Kedves Mindenki!

Meg az is, aki nem. Na jó, ők nem annyira. Vagy mégis. Minden ember egy szavazat! Vagyis mindenki számít.

Nagyjából 8-10 hete minden a a feje tetejére állt, avagy "az istenek a fejükre estek", ahogy a klasszikussá avanzsált (egyébként csak celluloid pusztításra termett) mozgóképes alkotás címében ez elhangzott. 

Távmunka, távoktatás, távszabályzó, távirányítás, távfűtés, távbeszélő, távtartó és rögtön el is távolodtunk picit egymástól. Közben meg közelebb is jöttünk. Végre talán tényleg őszintén kérdezzük meg a másiktól: hogy vagy? És még a válasz is érdekel minket. Bevásárolunk a szomszéd néninek, akiről eddig csak azt tudtuk, hogy vasárnap reggel már 7:12-kor klopfolja a húst, kibillentve minket az álom bársonyos csónakjából. Bárcsak még sokáig csinálná....

Vesztett az életünk a minőségéből, közben meg nyertünk is. Hogy mi lesz a vége? Ki tudja egyelőre?

Persze a gazdaság nem különösen tolerálja, ha a társadalom Tripla Rittbergert ugrik, csak úgy a semmiből. Ezzel fogunk is még foglalkozni elég sokat. Csak, hogy a suszter maradjon a kaptafánál.

Szóval el sem tűntem, sajnálom, ha valaki kezdett örülni. Csupán volt némi átszervezés, átmenetel, átvezetés és áthidalás, átállás, meg átalány. 

A Rega felvételi kampányában, melyet természetesen nem vitt el a koronavírus (pedig igyekezett) most olyat dobunk, amit még Tom Brady is csak akkor, ha nagyon felköti a liberot: nyílt napot tartunk a Magyarországon jelenleg legnagyobb közösségi oldal felületén. Részletek a képen, valamint itten:

https://www.facebook.com/events/525975388307296/

Gyertek, jó lesz!

Addig pedig vigyázzatok Magatokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr9015683002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása