Utazás
2019. október 01. írta: Dzsingisz/phd

Utazás

Kedves Mindenki! Meg az is, aki nem.

Némi személyes kitérő okán el kell mondanom, hogy apró kölyök (ami elég régen volt) korom óta rajongok mindenért, aminek legalább két kereke van. A monociklik tulajdonosai teljes joggal kapják fel a fejüket most, de őszintén szólva hektikus kissé a viszonyom az általuk preferált közlekedési eszközzel. Amikor járművek iránti rajongásom kialakult, akkor még nem tudtuk, hogy az ilyesmit eszik vagy isszák és azóta sem sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm, az egy kerékkel működő közlekedési eszközökkel. Tehát amit preferálok, annak kettő vagy akár sokkal több kereke van.

A járművek szeretete elég gyorsan magával hozta az utazás szeretetét. Az új tájak (vagy akár régi ismerős tájak újra megcsodálása), új kultúrák, ételek, italok valamint emberek mindig csodálattal töltöttek el. Amikor először ismerkedtem meg a Regával részletesebben - egy tájékoztató keretein belül - akkor az ott lévő illetékesek nem is mulasztották el megjegyezni (jó marketinges módjára többször is): ha ide jöttök, akkor bőven lesz lehetőségetek utazni.

Szerencsére ezek a kijelentések nem is váltak mézesmadzaggá, hiszen Rega-karrierem harmadik hetét sem kellett kivárnom az első utazási lehetőségig: csütörtökön útra keltünk (ha csak egy villám látogatás erejéig is) csodás világunk egy másik szegletébe. 

Hogy hova? Erről mellékeltem egy képet! Kitaláljátok merre jártunk?

Pacsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr9615186382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása