FIKP Kutatási Konferencia
2019. december 03. írta: Dzsingisz/phd

FIKP Kutatási Konferencia

Kedves, Olvasók, Hallgatók, Nézők, Sporik!

Fut jelenleg egy Tématerületi Kiválósági Program hazánkban, melynek célkitűzése, hogy plusz forrásokat biztosítson például a felsőoktatási intézményeknek, ezért keretén belül működik a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program (FIKP). Ez utóbbinak a mai napon került megrendezésre a PTE KTK-n a 4. tématerületének Kutatási Konferenciája, mely telt ház előtt zajlott le.

E konferencia kitűnő alkalmat biztosított arra, hogy a program aktuális helyzetéről is képet kapjanak az érdeklődők, valamint a benne szereplők munkásságáról is. Remek előadások hangzottak el még kitűnőbb publikációkról és témákról, melyet már a konferencia alcíme is sugallt: „A hazai vállalatok szerepének növelése a nemzet újraiparosításában”.

Egy hasznos napot tölthettünk el közösen.

A képért ezer hála és köszönet: Albrecht Péter/PTE KTK.

I have spoken.

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5715337136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása