Chewie, add rá a tartalékot!
2019. november 28. írta: Dzsingisz/phd

Chewie, add rá a tartalékot!

Kedves Mindenki! Meg a többiek! Valamint, aki nem figyel!

Múlt héten Pécsett is megalakult a Területi Innovációs Platform, melynek apropóján egy igen jó színvonalú kiérőrendezvényt is szerveztek a PTE Közgazdaságtudományi karán a platform ünnepélyes megalakulása köré.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával hívta életre a Területi Innovációs Platformokat (TIP), melyek az egyetemi tudásbázisokra épülve kívánnak kialakítani olyan közeget, melyben az egyetemek innovációs képességei találkoznak a piaci szereplők igényeivel és sikeres párbeszéd, valamint együttműködés alakulhat ki közöttük. Erről részletesebben itt olvashattok:
https://nkfih.gov.hu/tip

A kísérőrendezvény pedig egy kiállítás volt az eseményhez kapcsolódó egyetemi és azon kívüli szervezetek megjelenésével. Az egyikük a PTE 3D központja, akik egyre inkább kuriózum számba menő dolgokat művelnek tevékenységük során, így rajtunk kívül rájuk is érdemes figyelni.
http://pte3d.hu/

Azonban a 3D csapat tagjai a klasszikusokat sem hanyagolják. Ki ismeri fel a mellékelt képen szereplő járművet?

Legyetek jók, ha tudtok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8215329554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása