MTA
2019. október 06. írta: Dzsingisz/phd

MTA

Kedves Mindenki! És még többen!

Köszönöm a rengeteg tippet, nagyon jók vagytok. Csak annyi kérésem lenne, hogy legközelebb ne a kéménybe írjátok korommal, mert kicsit nehezen olvasható...

A tippek helyesek voltak: 26-án Budapesten jártunk, méghozzá az MTA székházában (ahol az emeleti folyosón található Mikszáth igen jól sikerült szobra).

A látogatás apropója pedig egy igen rangos esemény volt: minden kutató életében kiemelkedő fontossággal bír, amikor a Magyar Tudományos Akadémia tagjai közé fogadja e a napon pedig ez két kiváló tudós és tanár számára is megadatott. Varga Attilát (a képen balra) az MTA levelező, míg Vörös Józsefet (a képen jobbra) rendes tagjává választotta és székfoglaló előadásaikat tartották meg azon a csütörtökön.

Ezúton is szívből gratulálunk a PTE KTK e két kiemelkedő oktatójának és még sok sikeres évet/évtizedet kívánunk nekik!

A kép forrása: PTE KTK.

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2415202012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása