Köszöntő
2019. szeptember 18. írta: Dzsingisz/phd

Köszöntő

Kedves Olvasó!

E sorokon keresztül egy utazásra invitállak Téged. Előre is bocsánat a közvetlenségért és a tegeződésért. Kérlek, előlegezd meg nekem a bizalmat: jóban leszünk a jövőben és ez így lesz természetes.

A szeptember, bár a természet más képet mutat e tekintetben, az újrakezdés időszaka, már amennyiben a köz- és felsőoktatás berkein belül tölti az ember a mindennapjait. E blogon a felsőoktatás egy speciális területét fogjuk bemutatni: a PHD képzést. Méghozzá a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán működő Regionális Politika és Gazdaságtan (Rega) doktori iskolájának mindennapjait.

A tudósok és tudóspalánták ugyanis nem csak eltudóskodnak az elefántcsont tornyukban, hanem egy klasszikust idézve: életük időnként csupa „játék és mese” amelyben még Hókuszpók sem jelenik meg.

Aki pedig Titeket erre az utazásra invitál maga is utazó, a Rega első éves hallgatója, így a személyes élmények garantáltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rega-sztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr10015117884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása